1. nap
Reggeli: egy tányér zabkása zsírszegény tejjel, növényi magvakkal, dióval.
Tízórai: két alma.
Ebéd: 10 dkg grillezett csirkemell fél csésze barnarizzsel, zöldségsaláta.
Uzsonna: egy fürt szőlő, egy kis kocka sajt.
Vacsora: gyümölcssaláta.
2. nap
Reggeli: egy nagy pohár, zsírszegény tejből készült gyümölcsturmix.
Tízórai: zsírszegény joghurt növényi magvakkal, dióval.
Ebéd: 10 dkg halhús, egy héjában főtt krumpli, zöldségsaláta.
Uzsonna: két alma.
Vacsora: gyümölcssaláta.
3. nap
Reggeli: egy tányér zabkása zsírszegény tejjel, körtedarabkákkal.
Tízórai: egy fürt szőlő, egy kis kocka sajt.
Ebéd: egy csésze teljes kiőrlésű főtt tészta paradicsomszósszal, zsírszegény reszelt sajttal.
Uzsonna: néhány szem szilva.
Vacsora: gyümölcssaláta.
4. nap
Reggeli: egy nagy pohár, zsírszegény tejből készült gyümölcsturmix.
Tízórai: egy vagy két körte.
Ebéd: egy tányér cézársaláta grillezett csirkehús-darabokkal.
Uzsonna: két alma.
Vacsora: gyümölcssaláta.
5. nap
Reggeli: egy tányér zabkása zsírszegény tejjel, almadarabkákkal, fahéjjal.
Tízórai: két körte.
Ebéd: zöldségleves lencsével vagy babbal.
Uzsonna: egy fürt szőlő, egy kis kocka sajt.
Vacsora: gyümölcssaláta.
6. nap
Reggeli: egy nagy pohár, zsírszegény tejből készült gyümölcsturmix.
Tízórai: zsírszegény joghurt növényi magvakkal, dióval.
Ebéd: 10 dkg grillezett halhús, egy héjában főtt krumpli, paradicsomsaláta.
Uzsonna: néhány szem szilva.
Vacsora: gyümölcssaláta.